ServiceNow Consultant

by

Bent u op zoek naar een professionele uitdaging in een omgeving in constant evolutie?
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega om ons team te versterken als ServiceNow Consultant. Met een jaarlijkse groei van meer dan 35% is ServiceNow de wereldleider in ITSM (IT Service Management) dankzij zijn platform in de cloud. ServiceNow verandert de manier waarop bedrijven werken. Het ServiceNow platform helpt bedrijven met het automatiseren en beheren van IT-servicemanagement processen.

Wat zal je doen als ServiceNow Consultant?

  • Luisteren naar de noden van de klant, bestaande en toekomstige business processen herzien en deze input na volledig inzicht vertalen naar een realistische en uitvoerbare oplossing die je kan configureren en implementeren
  • Customer acceptance bekomen door uit te leggen en te demonstreren hoe ServiceNow hen kan helpen om hun IT-dienst en support uitdagingen beter te beheren
  • Het ITSM-platform implementeren, van begin tot einde, inclusief functionele testen en opleiding voor eindgebruikers
  • De geïmplementeerde oplossing professioneel documenteren

Wat zal je helpen de job te bekomen?

Jouwe functionele kennis, analytische attitude, kritisch denkvermogen en creatieve vaardigheden zullen ingezet worden om de juiste oplossing te bekomen.

Samenwerken met je klant en collega’s motiveert je

Je luistert aandachtig naar de noden van de klant en zijn feedback, en houdt rekening met zijn opmerkingen om productdemo’s of modelconcepten te ontwikkelen die de reële waarde van het platform aan de klanten aantoont. Je kunt presentaties snel aanpassen om bepaalde functies te benadrukken in het licht van deze noden.
Je houdt van brainstormen met een team om efficiënte en creatieve oplossingen te vinden en je deelt graag jouwe kennis.

Je houdt van technologie en software implementatie

Je geniet van het gebruiken van en het leren over nieuwe technologie en je wilt werken in een omgeving waar dat de norm is. Je houdt ervan om je in een product onder te dompelen om te begrijpen hoe het werkt. Heel belangrijk is dat je een sterke drang hebt om nieuwe applicaties te bouwen waar je trots op kan zijn en die een reële waarde hebben naar gebruikers toe.

Bij ASP zoeken we naar gemotiveerde en actieve collega’s, niet enkel een lijst vaardigheden. Ervaring met volgende zaken is een toegevoegde waarde:

  • Master of Science in IT, Business Management, Economie of wetenschappen of een ingenieursdiploma (industrieel of polytechnisch ingenieur)
  • Uitstekende communicatieve en luistervaardigheden in het Nederlands en het Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt
  • Basiskennis van ITIL
  • Technische achtergrond met programmeerervaring (Javascript, AngularJS, PHP, HTML5, REST, SOAP …)
  • Goede praktijkkennis van de gangbare Office tools: Word, Excell, Access
  • Vermogen om zelfstandig te werken met minimaal toezicht

Waarom je carrière bij ASP starten?

ASP focust op 2 activiteiten: infrastructuur beheer en software implementatie. Onze klanten zijn Belgische bedrijven van verschillende groottes. Je komt in een team van 30 professionals terecht die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen technologie maar met eenzelfde drijfveer: passie voor IT en goed verricht werk. We hechten veel belang aan onze klanttevredenheid en zijn ervan overtuigd dat die enkel bekomen kan worden via tevreden medewerkers. Ons recept daarvoor is het voortdurend aanbieden van mogelijkheden om bij te leren en het promoten van samenwerking en delen van kennis.

Voortdurende opleiding

Je krijg formele en informele opleidingen om binnen enkele maanden een gecertifieerde ServiceNow-administrator en –consultant te worden. Voortdurende opleidingen zijn de sleutel tot succes in je carrière en je verdere groei in onze organisatie. Dit houdt ook deelname aan formele opleidingen en conferenties in Europa en de VS in.

Een unieke kans om aan een start-up missie te werken in een gevestigd bedrijf

Bij ASP krijg je de gelegenheid om deel uit te maken van de tot stand brenging van iets nieuws en innovatiefs vanaf het prille begin, maar dan in een bedrijf dat al 20 jaar gestaag groeit.

Snelle groei betekent veel mogelijkheden tot vooruitgang

ServiceNow is een van de snelst groeiende software bedrijven wereldwijd met een jaarlijks groeipercentage van 35%. Wij streven ernaar om een deel van deze groei op ons te nemen. Dat is ook de reden waarom wij een partnership met hen ondertekend hebben. Met jouw vaardigheden, wil en passie, zal je een van de eerste leden van dit nieuwe team zijn met een gigantisch groeipotentieel. Een groot deel van onze huidige teamleaders zijn op een instapniveau gestart in ons bedrijf. Met ServiceNow bereiden we de weg voor naar een voortgezette uitbreiding en dit is het moment bij uitstek om ons team te vervoegen.

Onze bedrijfscultuur zit vol met #GoodEnergy

ASP-kantoren zijn open, dynamische ruimtes, ontworpen om creativiteit en samenwerking te bevorderen. We organiseren regelmatig team events waar onze medewerkers plezier hebben. We waarderen hard werk, sterke communicatie en het vermogen om uitdagingen flexibel en goedgehumeurd aan te pakken.

Geïnteresseerd?

Als je gepassioneerd bent door het begrijpen van noden, en het vinden van oplossingen, en je wilt bovendien graag een nieuwe carrière starten in een snelgroeiende omgeving, dan willen wij je graag ontmoeten. Om te solliciteren, stuur je een korte beschrijving van jezelf (een motivatiebrief is niet nodig) en je CV naar sarah.haberli@asp.be

Discover what it is like working at ASP